Over mij

Al mijn hele leven ligt mijn interesse bij dieren en dan met name de gezondheid van een dier. Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in het verzorgen van verschillende dieren. Paarden hebben altijd een belangrijke rol gespeeld. Nadat ik mijn diploma manager dierverzorging behaalde, wilde ik me nog meer gaan toeleggen op de gezondheid van paarden. Inmiddels ben ik dan ook gediplomeerd sportmasseur voor paarden.
Door de brede opleiding bij Bartels & Bascule waarbij heel gericht naar exterieur, beweging, training en anatomie wordt gekeken kan ik een paard uitgebreid analyseren.

Samen met de eigenaar doorloop ik verschillende aspecten rondom het paard, om tot een goed advies te komen en een massageplan op te stellen dat is afgestemd op het paard. De positieve resultaten geven super veel voldoening als ik paard en eigenaar kan helpen om samen nog beter te presteren!
Daarnaast heb ik in januari 2016 de opleiding afgerond bij Kynomassage als kynologisch masseur en mag ik ook honden helpen met een massagebehandeling.
Vanzelfsprekend blijf ik mezelf graag ontwikkelen. Daarom heb ik deelgenomen aan themadagen zoals ‘de rug van het paard’, paarden EHBO, en heb ik een dag bijgewoond op de snijzaal in Utrecht. Tot slot loop ik af en toe stage bij andere experts zoals een dierfysiotherapeut, gedragstherapeut en osteopaat.

Facebook
Email